Változáskezelés ellátása

A nVent Thermal Management által biztosított szállítói lánc menedzsment tartalmazza a forrásbiztosítás, beszerzés, átalakítás és logisztika menedzsment részét képező összes tevékenység tervezését és menedzsmentjét. Valamennyi ilyen tevékenység végrehajtása a „Működési kiválóság“ keretében történik.

A vezető beszerző elv alkalmazásával a nVent Thermal Management beszerzési szakemberei felelnek az ügyfél és/vagy a projekt-specifikus beszerzésekért. A projektek logisztika menedzsmentjét az általános projekt menedzsment végzi annak biztosítása érdekében, hogy összhangban legyen a projekt igényeivel és a projekt ütemtervvel.

Ennek eredményeképpen a szükséges termékek, félkész munkák és szállítandó eredmények kiinduló pont és szállítási pont közötti minden mozgásának illetve tárolásának az ellenőrzése és végrehajtása a stratégiai forrásbiztosítás által nyújtott maximális hozzáadott értékkel történik, figyelembe véve az ügyfél számára felmerülő összes tulajdonosi költséget.

 

Elosztó központok

A nVent Thermal Management szokásos kínálatában szereplő termékek elosztása két fő elosztó központból történik, amelyek Kaliforniában (USA) és Leuvenben (Belgium) helyezkednek el. Minden logisztikai művelet végrehajtása a „Működési kiválóság“ keretében fejlett tervezési módszerekkel történik.

Connection and Protection