nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Változáskezelés ellátása

A nVent Thermal Management által biztosított szállítói lánc menedzsment tartalmazza a forrásbiztosítás, beszerzés, átalakítás és logisztika menedzsment részét képező összes tevékenység tervezését és menedzsmentjét. Valamennyi ilyen tevékenység végrehajtása a „Működési kiválóság“ keretében történik.

A vezető beszerző elv alkalmazásával a nVent Thermal Management beszerzési szakemberei felelnek az ügyfél és/vagy a projekt-specifikus beszerzésekért. A projektek logisztika menedzsmentjét az általános projekt menedzsment végzi annak biztosítása érdekében, hogy összhangban legyen a projekt igényeivel és a projekt ütemtervvel.

Ennek eredményeképpen a szükséges termékek, félkész munkák és szállítandó eredmények kiinduló pont és szállítási pont közötti minden mozgásának illetve tárolásának az ellenőrzése és végrehajtása a stratégiai forrásbiztosítás által nyújtott maximális hozzáadott értékkel történik, figyelembe véve az ügyfél számára felmerülő összes tulajdonosi költséget.

 

Elosztó központok

A nVent Thermal Management szokásos kínálatában szereplő termékek elosztása két fő elosztó központból történik, amelyek Kaliforniában (USA) és Leuvenben (Belgium) helyezkednek el. Minden logisztikai művelet végrehajtása a „Működési kiválóság“ keretében fejlett tervezési módszerekkel történik.

Connection and Protection