nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Helyszíni szolgáltatások

A nVent Thermal Management által épített hő menedzsment rendszerek (HMS) mérete néhány métertől több száz kilométerig terjed. Ezzel a tapasztalattal olyan eszközöket, protokollokat és legfőképpen szakértelmet alakítottunk ki, amellyel sikeresen lehet kezelni bármilyen nagyságrendű HMS projekt létesítését.

A sokoldalú nVent építési adatbázis szoftverünk a központi eleme a forráskövetésnek, és kimutatást készít a kritikus elemekről a projekt előrehaladása során. A helyszíni szolgáltatási tevékenységek végzése a nVent Thermal Management építési minőségügyi terv alapján történik.

Rugalmas vállalkozói szolgáltatások

A nVent Thermal Management különböző vállalkozói szolgáltatásokat tud nyújtani. Lehetünk fővállalkozók, irányíthatjuk a gyárban kiképzett alvállalkozói munkaerőt, és segíthetünk helyi alvállalkozók alkalmazásában, vagy lehetünk a csőfűtési és szigetelési építésvezető. A globális és regionális szolgáltatásaink része az építés előtti, mozgósítási, építési, létesítési, építés utáni és teljes körű üzemeltetési támogatás.

Elkötelezettség

A nVent Thermal Management vezetése elkötelezett aziránt, hogy képzett és hatékony építési munkaerővel rendelkezzen; a konkrét feladatokat végző alkalmazottak megfelelő képzés, oktatás és/vagy tapasztalat révén szerezték meg a szükséges képesítést. A nVent személyzete ugyanolyan sokszínű, mint a termékkínálata, ezért tud a nVent Thermal Management szerelőket, helyszíni felügyeletet, helyszíni tervezést, minőségbiztosítást, minőségellenőrzést és/vagy projektmenedzsmentet biztosítani minden HMS projekt számára.

Connection and Protection