Helyszíni szolgáltatások

A nVent Thermal Management által épített hő menedzsment rendszerek (HMS) mérete néhány métertől több száz kilométerig terjed. Ezzel a tapasztalattal olyan eszközöket, protokollokat és legfőképpen szakértelmet alakítottunk ki, amellyel sikeresen lehet kezelni bármilyen nagyságrendű HMS projekt létesítését.

A sokoldalú nVent építési adatbázis szoftverünk a központi eleme a forráskövetésnek, és kimutatást készít a kritikus elemekről a projekt előrehaladása során. A helyszíni szolgáltatási tevékenységek végzése a nVent Thermal Management építési minőségügyi terv alapján történik.

Rugalmas vállalkozói szolgáltatások

A nVent Thermal Management különböző vállalkozói szolgáltatásokat tud nyújtani. Lehetünk fővállalkozók, irányíthatjuk a gyárban kiképzett alvállalkozói munkaerőt, és segíthetünk helyi alvállalkozók alkalmazásában, vagy lehetünk a csőfűtési és szigetelési építésvezető. A globális és regionális szolgáltatásaink része az építés előtti, mozgósítási, építési, létesítési, építés utáni és teljes körű üzemeltetési támogatás.

Elkötelezettség

A nVent Thermal Management vezetése elkötelezett aziránt, hogy képzett és hatékony építési munkaerővel rendelkezzen; a konkrét feladatokat végző alkalmazottak megfelelő képzés, oktatás és/vagy tapasztalat révén szerezték meg a szükséges képesítést. A nVent személyzete ugyanolyan sokszínű, mint a termékkínálata, ezért tud a nVent Thermal Management szerelőket, helyszíni felügyeletet, helyszíni tervezést, minőségbiztosítást, minőségellenőrzést és/vagy projektmenedzsmentet biztosítani minden HMS projekt számára.

Connection and Protection