nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Biztonság

A projektek valamennyi fázisa során a nVent Thermal Management a környezeti egészség és biztonság teljes körű irányítási megközelítését alkalmazza a kockázatok értékelésére és a megfelelő intézkedések meghatározására a kockázatok és veszélyek kezelése és minimalizálása érdekében.

A vállalati politikának, az ügyfél követelményeinek és a jogszabályi követelményeknek történő megfelelésért felelős személyek vannak kinevezve. Ők megteszik a szükséges lépéseket a személyi biztonság tudatosság és ezáltal a balesetmentes munkahely elérésének előmozdítása érdekében.

Szakemberek és vezetők kezdeményezései biztosítják a biztonságos munkakörnyezetet a saját területükön. Minden alkalmazott ismeri a saját feladatait azzal kapcsolatban, hogy vigyázzanak magukra és másokra, akiket érinthet a munkájuk, és együttműködjenek a vállalattal a feladatai elvégzésében.

Connection and Protection