nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Projektvezetés

Bármilyen szolgáltatást a projekt menedzsment eljárások alkalmazásával kell végrehajtani. Ez vonatkozik minden méretű projektre, valamint a fenntartási szolgáltatásokra, mint az ellenőrzések és vészhelyzeti beavatkozások. Egy projekt esetében a kritikus kezelendő tényező a költség, az idő, a források, az információáramlás és a minőség: megfelelő kezelés esetén a kockázatok minimális szintre csökkennek.

A nVent Thermal Management valamennyi európai szolgáltatási központja ugyanazokat az eljárásokat követi és ugyanolyan rendszereket alkalmaz. Ezáltal a vállalat a kívánt szolgáltatásokat hatékonyan tudja nyújtani oly módon, hogy az időre, minőségre és költségvetésre vonatkozó követelményeket is teljesíti (sőt gyakran túlteljesíti).

Az alábbi rendszereket és eljárásokat alkalmazzák a legfontosabb tényezők kezelésére:

Biztonság menedzsment

Egy biztonsági kultúra és egy átfogó biztonság menedzsment rendszer (SMS) megvalósítása, amelyet olyan biztonsági szakértők akkreditáltak, mint az SCC, VCA, OHSAS 18001 és ROSPA, hozzájárult a nVent Thermal Management eddigi kifogástalan biztonsági teljesítéséhez.

Minőségbiztosítás és minőségszabályozás (QA/QC)

A nVent Thermal Management egy minőségirányítási rendszert fejlesztett ki és valósított meg az ISO 9001:2000 követelményeinek megfelelően. A QA/QC program biztosítja, hogy a minőség magas szintje jelenjen meg valamennyi nVent Thermal Management által nyújtott termékben, szolgáltatásban és rendszerben azzal a célkitűzéssel együtt, hogy az ügyfél számára az eszközei legalacsonyabb költségét biztosítsuk.

Projekt ellenőrzések

A projektellenőrzések jelentik minden sikeres projekt alapját. Ezek az ellenőrzések biztosítják a projekt időben és a költségvetésen belül történő végrehajtását. A projektellenőrzések része a költségellenőrzés, projekt üzemezés, dokumentálás és információ ellenőrzés. Ezek alapvető fontosságúak a hatékony projektirányítás szempontjából.

Szervezet

Egész Európában projektirányítási és projekt tervezési szolgáltatásokat nyújtó helyi projektirodák vannak, amelyek gyorsan válaszolnak a projekt igényekre (pl. ajánlat tisztázása, műszaki tárgyalás, elért haladás megtárgyalása stb.), és értik a helyi kultúrát, nyelvet, előírásokat és üzleti igényeket.

Connection and Protection