Projektvezetés

Bármilyen szolgáltatást a projekt menedzsment eljárások alkalmazásával kell végrehajtani. Ez vonatkozik minden méretű projektre, valamint a fenntartási szolgáltatásokra, mint az ellenőrzések és vészhelyzeti beavatkozások. Egy projekt esetében a kritikus kezelendő tényező a költség, az idő, a források, az információáramlás és a minőség: megfelelő kezelés esetén a kockázatok minimális szintre csökkennek.

A nVent Thermal Management valamennyi európai szolgáltatási központja ugyanazokat az eljárásokat követi és ugyanolyan rendszereket alkalmaz. Ezáltal a vállalat a kívánt szolgáltatásokat hatékonyan tudja nyújtani oly módon, hogy az időre, minőségre és költségvetésre vonatkozó követelményeket is teljesíti (sőt gyakran túlteljesíti).

Az alábbi rendszereket és eljárásokat alkalmazzák a legfontosabb tényezők kezelésére:

Biztonság menedzsment

Egy biztonsági kultúra és egy átfogó biztonság menedzsment rendszer (SMS) megvalósítása, amelyet olyan biztonsági szakértők akkreditáltak, mint az SCC, VCA, OHSAS 18001 és ROSPA, hozzájárult a nVent Thermal Management eddigi kifogástalan biztonsági teljesítéséhez.

Minőségbiztosítás és minőségszabályozás (QA/QC)

A nVent Thermal Management egy minőségirányítási rendszert fejlesztett ki és valósított meg az ISO 9001:2000 követelményeinek megfelelően. A QA/QC program biztosítja, hogy a minőség magas szintje jelenjen meg valamennyi nVent Thermal Management által nyújtott termékben, szolgáltatásban és rendszerben azzal a célkitűzéssel együtt, hogy az ügyfél számára az eszközei legalacsonyabb költségét biztosítsuk.

Projekt ellenőrzések

A projektellenőrzések jelentik minden sikeres projekt alapját. Ezek az ellenőrzések biztosítják a projekt időben és a költségvetésen belül történő végrehajtását. A projektellenőrzések része a költségellenőrzés, projekt üzemezés, dokumentálás és információ ellenőrzés. Ezek alapvető fontosságúak a hatékony projektirányítás szempontjából.

Szervezet

Egész Európában projektirányítási és projekt tervezési szolgáltatásokat nyújtó helyi projektirodák vannak, amelyek gyorsan válaszolnak a projekt igényekre (pl. ajánlat tisztázása, műszaki tárgyalás, elért haladás megtárgyalása stb.), és értik a helyi kultúrát, nyelvet, előírásokat és üzleti igényeket.

Connection and Protection