Áttekintés

Ha bevált csőfűtési megoldásokra van szüksége, keresse a vezető mérnöki tervezési szolgáltatásainkat. A nVent Thermal Management szakértője a hő menedzsment rendszer (HMS) megoldásoknak, és a nVent TRACER szolgáltatások részlegünket általában az ilyen kulcsrakész csőfűtési szolgáltatások elsőrendű szolgáltatójaként ismerik:

  • Mérnöki tervezési szolgáltatások
  • Beszerzés és gyártás
  • Helyszíni szolgáltatások
  • Telepítés utáni szolgáltatások

A biztonság nálunk a fő prioritás, bármilyen méretű és tárgyú csőfűtési projektet kezelni tudunk. Egyedi alkatrészeket tudunk szállítani, mérnöki tervezési szolgáltatásokat nyújtunk, valamint telepítjük és karbantartjuk a teljes rendszert.

A fejlett termékeinket helyszíni szolgáltatásokkal nyújtjuk, ezáltal olyan integrált megoldást kap, amelynek stratégiai tervezése, és végrehajtása optimális hő menedzsment rendszert (HMS) biztosít. A csőfűtő rendszer tervezés és telepítés minden vonatkozásának a kezelése és végrehajtása révén egykapus kapcsolati pontot biztosítunk a projekt teamje számára.


Korai részvétel

Ezeknek a szolgáltatásoknak a valódi ereje akkor mutatkozik meg, amikor együttesen egy integrált megoldást nyújtanak, amelynek stratégiai tervezése és végrehajtása optimális hő menedzsment rendszert (HMS) biztosít. Amennyiben már a korai fázisban részt veszünk a projekt fejlesztési szakaszában, akkor a felmérési szolgáltatásaink és optimalizációs programjaink előnyeit is tudjuk nyújtani. A tervezési kiválóság, ötletesség, minőség, tisztesség és termék szakértelem változatlan színvonalát nyújtjuk a projekt minden szakaszában az elgondolástól az üzembe helyezésig. Valamennyi szolgáltatásunkat a projekt menedzsment eljárásaink alkalmazásával hajtjuk végre. Ezek az eljárások valamennyi projektre érvényesek mérettől függetlenül annak érdekében, hogy a projektek végrehajtása időben, a költségvetésnek és a specifikációknak megfelelően történjen.


Az egész világon…

A nVent Thermal Management az egész világon stratégiai helyzetben van ahhoz, hogy a helyi gyakorlatnak és követelményeknek megfelelően tudjon hő menedzsment megoldásokat nyújtani az ipari, kereskedelmi és lakossági piacokon. Ezek a szolgáltatási központok a hő menedzsment rendszer (HMS) szolgáltatások teljes skáláját nyújtják. Ezeket a szolgáltatásokat a nVent Thermal Management a TRACER márkanév alatt nyújtja, ami a csőfűtés teljes körű kezelését jelenti.


Az első a biztonság!

A nVent Thermal Management világszínvonalú biztonságot nyújt, elkötelezett a minőség iránt, és egykapus erőforrás nyújtó. A szolgáltató központok hálózata olyan regionális szakértőket biztosít az ügyfelek számára, akik ismerik a konkrét előírásokat és követelményeket, valamint időben és biztonságos módon tudják véghezvinni a projekteket.


Hő menedzsment követelmények

Fejlett termékek, kiváló műszaki támogatás, bevált projekt végrehajtási stratégiák, magas biztonsági színvonal nyújtása, és a globális szervezete révén a nVent Thermal Management ideális partner azok számára, akik olyan szakértelmet, termékeket és szolgáltatásokat igényelnek, amelyek teljesítik a hő menedzsment követelményeket.


Connection and Protection