nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Áttekintés

Ha bevált csőfűtési megoldásokra van szüksége, keresse a vezető mérnöki tervezési szolgáltatásainkat. A nVent Thermal Management szakértője a hő menedzsment rendszer (HMS) megoldásoknak, és a nVent TRACER szolgáltatások részlegünket általában az ilyen kulcsrakész csőfűtési szolgáltatások elsőrendű szolgáltatójaként ismerik: 

  • Mérnöki tervezési szolgáltatások
  • Beszerzés és gyártás
  • Helyszíni szolgáltatások
  • Telepítés utáni szolgáltatások

A biztonság nálunk a fő prioritás, bármilyen méretű és tárgyú csőfűtési projektet kezelni tudunk. Egyedi alkatrészeket tudunk szállítani, mérnöki tervezési szolgáltatásokat nyújtunk, valamint telepítjük és karbantartjuk a teljes rendszert.

A fejlett termékeinket helyszíni szolgáltatásokkal nyújtjuk, ezáltal olyan integrált megoldást kap, amelynek stratégiai tervezése, és végrehajtása optimális hő menedzsment rendszert (HMS) biztosít. A csőfűtő rendszer tervezés és telepítés minden vonatkozásának a kezelése és végrehajtása révén egykapus kapcsolati pontot biztosítunk a projekt teamje számára.


Korai részvétel

Ezeknek a szolgáltatásoknak a valódi ereje akkor mutatkozik meg, amikor együttesen egy integrált megoldást nyújtanak, amelynek stratégiai tervezése és végrehajtása optimális hő menedzsment rendszert (HMS) biztosít. Amennyiben már a korai fázisban részt veszünk a projekt fejlesztési szakaszában, akkor a felmérési szolgáltatásaink és optimalizációs programjaink előnyeit is tudjuk nyújtani. A tervezési kiválóság, ötletesség, minőség, tisztesség és termék szakértelem változatlan színvonalát nyújtjuk a projekt minden szakaszában az elgondolástól az üzembe helyezésig. Valamennyi szolgáltatásunkat a projekt menedzsment eljárásaink alkalmazásával hajtjuk végre. Ezek az eljárások valamennyi projektre érvényesek mérettől függetlenül annak érdekében, hogy a projektek végrehajtása időben, a költségvetésnek és a specifikációknak megfelelően történjen.


Az egész világon…

A nVent Thermal Management az egész világon stratégiai helyzetben van ahhoz, hogy a helyi gyakorlatnak és követelményeknek megfelelően tudjon hő menedzsment megoldásokat nyújtani az ipari, kereskedelmi és lakossági piacokon. Ezek a szolgáltatási központok a hő menedzsment rendszer (HMS) szolgáltatások teljes skáláját nyújtják. Ezeket a szolgáltatásokat a nVent Thermal Management a TRACER márkanév alatt nyújtja, ami a csőfűtés teljes körű kezelését jelenti.


Az első a biztonság!

A nVent Thermal Management világszínvonalú biztonságot nyújt, elkötelezett a minőség iránt, és egykapus erőforrás nyújtó. A szolgáltató központok hálózata olyan regionális szakértőket biztosít az ügyfelek számára, akik ismerik a konkrét előírásokat és követelményeket, valamint időben és biztonságos módon tudják véghezvinni a projekteket.


Hő menedzsment követelmények

Fejlett termékek, kiváló műszaki támogatás, bevált projekt végrehajtási stratégiák, magas biztonsági színvonal nyújtása, és a globális szervezete révén a nVent Thermal Management ideális partner azok számára, akik olyan szakértelmet, termékeket és szolgáltatásokat igényelnek, amelyek teljesítik a hő menedzsment követelményeket.


Connection and Protection