nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Kezdeti betöltés és optimalizálás

A Front End Engineering Design Services project life cycle graph - Pentair Thermal Management.

Ha az ügyfél korai szakaszban partneri kapcsolatba lép a nVent Thermal Management szakértőivel - amikor a projektek még csak a megvalósíthatósági / FEED (ügyféloldali mérnöki tervezési) szakaszban vannak – akkor kiaknázhatják a csőfűtési rendszer tervezési és optimalizációs szakértelmünket. Ezek az optimalizációs programok egyesítik a tervezési technikákat a csőfűtési rendszerek telepítésében szerzett kiterjedt tapasztalatunkon alapuló bevált stratégiákkal, ami segít az ügyfeleknek alacsonyabb teljes telepített költség (TIC) és/vagy alacsonyabb teljes működési költség (TOC) elérésében a projektjeik során.

Az ügyféllel együttműködve a nVent Thermal Management az alábbi előnyöket tudja nyújtani a projekt FEED szakaszában

  1. A projekt elsődleges hő menedzsment rendszerének (HMS) és a kapcsolódó specifikációknak (azaz szigetelés, elektromos rendszerek, csővezetékek stb.) az áttekintése
  2. Projekt-specifikus HMS feladatok vázlatának megfogalmazása
  3. Megfelelő projekt-specifikus optimalizációs stratégiák kiválasztása
  4. Költségelemzés kidolgozása, amely megmutatja a nem optimalizált tervezés és az optimalizált tervezés közti különbséget
  5. A HMS rendszer költségvetés beruházási és működési költség tételeinek becslése
  6. Előzetes teljesítmény terhelési számítások és elosztási forgatókönyvek készítése

Az alábbi ábra mutatja hogyan lehet olyan költségcsökkentési stratégiákat / technológiákat megvalósítani, amelyek a legnagyobb előnyt biztosítják a projekt számára a projekt meghatározás vagy FEED szakaszban – mielőtt a szokásos részletes tervezés és beszerzés megkezdődik. Az idő előrehaladtával a projekt ütemterv során a jó költségcsökkentési intézkedések végrehajtásához szükséges tervezési rugalmasság csökken.


Connection and Protection