nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Műszaki fejlesztés és tervezés

A csőfűtő rendszerek tervezéséhez szükséges bemeneti adatokhoz számos dokumentum elkészítése és átadása szükséges. Ennek a tevékenységnek a költség és ütemezési hatásait ritkán számszerűsítik mérnöki tevékenységet végző vállalkozók és a végfelhasználó ügyfelek. Egy tipikus izometrikus csővezeték tervvel foglalkozik a folyamatszervezési, csővezeték tervezési, elektromos és dokumentum kezelési osztály mielőtt megkapná a csőfűtési vállalkozó, ami tipikusan 2 órát vesz igénybe minden egyes átadott dokumentum esetében. A költség és ütemezési hatás megsokszorozódik, ha változtatások szükségesek a tervben.

Csőfűtés tervezés új fejlesztései: nVent TRACERLYNX ®

Az elmúlt években a nVent Thermal Management kifejlesztette a TRACERLYNX ® nevű 3D számítógéppel segített tervezési eszközt, amely ipari szabvány szoftveren alapul azért, hogy közvetlenül illeszthető legyen az ügyfelek által használt legtöbb modellezési csomaghoz, mint például a PDMS és a PDS. Egy új nagyon hatékony munkafolyamat lehetővé teszi a nVent Thermal Management számára elektronikus IDF (közbenső adatfájlok) és/vagy PCF (csővezeték elem fájlok) importálását közvetlenül az ügyfél modelljéből az egyedi csőfűtési tervező eszközünkbe. Az ügyfélnek nem kell az izometrikus tervek kinyomtatott/elektronikus másolatainak a létrehozásával és elküldésével foglalkozni. Az eszköz pontos kimutatásokat készít, amelyek meghatározzák a hiányzó adatokat, mind például a folytonossági rajzok. A projekt előrehaladása során mindig vannak változtatások a bemeneti adatokban, amelyeknek gyakran jelentős hatásuk van mind a költségekre, mind az ütemtervre. Az eszköz része egy „Módosítás azonosító“, ezért az ügyfélnek nem kell időt fordítani arra, hogy rendszerezze, áttekintse és kiválogassa ezeket az adatokat mielőtt átadná az információkat a csőfűtési vállalkozónak.

 

Connection and Protection