nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Auditálás és karbantartás

Az időben végzett megelőző karbantartás alapvető fontosságú a hő menedzsment rendszerek (HMS) megbízható működésének biztosításához, illetve a váratlan meghibásodások által okozott magas költségek elkerüléséhez. Egy HMS ellenőrzés kezdeményezése, vagy egy karbantartási megállapodás végrehajtása biztosítja azt, hogy csőfűtési szakemberek rendszeresen értékeljék a rendszert, ami lehetővé teszi az esetleges rendszer problémák időben történő megoldását.

A nVent Thermal Management egyedileg alakítja ki a csőfűtési rendszer ellenőrzést a működéshez szükséges hő menedzsment rendszer (HMS) részletezettség alapján. Gyakran egy alapvető szemrevételezéssel meg lehet határozni a fizikai sérüléseket vagy azokat a területeket, ahol javítani kell a szakmai kivitelezésen, míg egy átfogó ellenőrzés során konkrét HMS teljesítmény adatok rögzítése és egy részletes ellenőrzési jelentésben történő összegzése történik.

A kimutatás azonosítja a potenciális kockázati tényezőket, és ajánlásokat tesz a HMS teljesítményének javítása érdekében teendő lépésekre.

Connection and Protection