TraceCalc Pro

Ipari csővezeték és tárolóedény csőfűtési rendszer tervezés

A TraceCalc Pro egy Windows asztali gépen futó csőfűtési rendszer tervező szoftver. Felhasználóbarát felületet biztosít, amely végigvezeti lépésenként a folyamaton az adott projekt számára legjobb csőfűtési megoldás elérése érdekében olyan világszínvonalú márkák használatával, mint például a nVent RAYCHEM, nVent TRACER és nVent PYROTENAX. A TraceCalc Pro olyan fontos csőfűtőrendszer-tervezési adatokat is biztosít, mint a csővezeték hővesztesége, áramkörök száma, villamos terhelések, maximum köpeny hőmérsékletek stb., miközben automatikus fűtőkábel- és alkatrész-kiválasztást biztosít.
A TraceCalc Pro szoftverrel néhány könnyű lépésben tervezhet:
  1. Tervezési adatok bevitele
  2. A TraceCalc Pro javaslatot tesz az anyagjegyzékre, példákat ad a legjobb megoldásra és tervezési eredményekre – a megfelelő fűtőkábel, csatlakozókészlet és vezérlő és felügyeleti termékek az alkalmazása számára; vagy manuálisan is kiválaszthatja a kívánt termékeket.
  3. Kérjen árajánlatot, és egy értékesítési képviselő felkeresi egy árajánlattal.
  4. Projektek elmentése későbbi felhasználásra

A TraceCalc Pro könnyen használható szabvány jelentéseket biztosít, amelyek összefoglalják a csőfűtési rendszer tervezési eredményeket és egyszerű közvetlen termékrendelést és beszerzést tesznek lehetővé.
A TraceCalc Pro olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint a többszegmenses áramkörtervezés, egyedi szelep- és szigeteléstípusok és fejlett szerkesztési funkciók az egyedi igények kielégítésére. A csőfűtési rendszerek tervezésében jártas felhasználók tudják használni a TraceCalc Pro szoftvert.Ez a program egy 30 napos próbaverzió, ezután regisztráció szükséges a program használatának meghosszabbításához. A próbaverzió indítása után a TraceCalc Pro regisztrációt kér. Regisztráció után elküldjük a validációs kódot.
Regisztrált TraceCalc felhasználók frissíthetnek a legújabb verzió letöltésével és telepítésével. A jelenlegi regisztrációja és programbeállításai megmaradnak.

Documents available for download
Connection and Protection