nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

TraceCalc Pro

Ipari csővezeték és tárolóedény csőfűtési rendszer tervezés

A TraceCalc Pro egy Windows asztali gépen futó csőfűtési rendszer tervező szoftver. Felhasználóbarát felületet biztosít, amely végigvezeti lépésenként a folyamaton az adott projekt számára legjobb csőfűtési megoldás elérése érdekében olyan világszínvonalú márkák használatával, mint például a nVent RAYCHEM, nVent TRACER és nVent PYROTENAX. A TraceCalc Pro olyan fontos csőfűtőrendszer-tervezési adatokat is biztosít, mint a csővezeték hővesztesége, áramkörök száma, villamos terhelések, maximum köpeny hőmérsékletek stb., miközben automatikus fűtőkábel- és alkatrész-kiválasztást biztosít.
A TraceCalc Pro szoftverrel néhány könnyű lépésben tervezhet:
  1. Tervezési adatok bevitele
  2. A TraceCalc Pro javaslatot tesz az anyagjegyzékre, példákat ad a legjobb megoldásra és tervezési eredményekre – a megfelelő fűtőkábel, csatlakozókészlet és vezérlő és felügyeleti termékek az alkalmazása számára; vagy manuálisan is kiválaszthatja a kívánt termékeket.
  3. Kérjen árajánlatot, és egy értékesítési képviselő felkeresi egy árajánlattal.
  4. Projektek elmentése későbbi felhasználásra

A TraceCalc Pro könnyen használható szabvány jelentéseket biztosít, amelyek összefoglalják a csőfűtési rendszer tervezési eredményeket és egyszerű közvetlen termékrendelést és beszerzést tesznek lehetővé.
A TraceCalc Pro olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint a többszegmenses áramkörtervezés, egyedi szelep- és szigeteléstípusok és fejlett szerkesztési funkciók az egyedi igények kielégítésére. A csőfűtési rendszerek tervezésében jártas felhasználók tudják használni a TraceCalc Pro szoftvert.

   

Ez a program egy 30 napos próbaverzió, ezután regisztráció szükséges a program használatának meghosszabbításához. A próbaverzió indítása után a TraceCalc Pro regisztrációt kér. Regisztráció után elküldjük a validációs kódot.
Regisztrált TraceCalc felhasználók frissíthetnek a legújabb verzió letöltésével és telepítésével. A jelenlegi regisztrációja és programbeállításai megmaradnak.

Documents available for download
Connection and Protection