nVent RAYCHEM Supervisor

A RAYCHEM SupervisorTM csőfűtésvezérlő konfigurációs és felügyeleti szoftver grafikus felhasználói felületet nyújt a RAYCHEM vezérlési termékekhez. A szoftver támogatja az NGC vezérlőket fejlett felhasználói felület terminálokkal, RAYCHEM T2000 AC 2000+ riasztási/kommunikációs interfész kártyákkal, RAYCHEM 910/915/920 csőfűtésvezérlőkkel, 780 sorozatú/GCC-9000 csoportos kommunikációs vezérlőkkel, és más meglévő RAYCHEM vezérlőkkel, amelyek Modbus protokollt használnak.


A szoftverrel a felhasználó egy központi helyszínről elvégezheti bármely RAYCHEM vezérlő konfigurációját és felügyeletét, amelynek megfelelő kommunikációs felülete van. A szoftver olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint adatnaplózás és trendkészítés, batch és egyedi feldolgozás, rendszeres események, riasztás felügyelet riasztás hitelesítés és megoldás funkcióval.

A RAYCHEM Supervisor támogatja a teljes több felhasználó / több szerver hálózati üzemmódot. Az eszközök a RAYCHEM Supervisor rendszerrel egyszerű beprogramozott soros kommunikáció révén kommunikálnak vagy kiaknázzák a meglevő hálózati infrastruktúrát, pl.: Ethernet LAN (helyi hálózat) és internetes WAN (nagy kiterjedésű hálózat). Az elektromos csőfűtési (EHT) rendszerek információi hozzáférhetőek és kezelhetőek szinte bárhonnan a világon a legújabb hálózatba kapcsolási technológiák alkalmazásával. Ez a rugalmasság csökkentheti a létesítményen belüli vezérlők kommunikációs funkcióinak a telepítési költségét. 


Architektúra

Sokféle RAYCHEM Supervisor rendszer architektúra lehetséges, ezek általában három típusba sorolhatók, amelyek viszont vagy MSDE vagy SQL adatbázist használnak.
  • Egyetlen mester szerver, nincs szolga szerver, egyetlen felhasználó (kliens)
  • Egyetlen mester szerver, nincs szolga szerver, több felhasználó (kliens)
  • Egyetlen mester szerver, egy vagy több szolga szerver, több felhasználó (kliens)
RAYCHEM Adatlap (PDF)
RAYCHEM Enterprise Adatlap (PDF)

 
Connection and Protection