nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

nVent RAYCHEM Supervisor

A RAYCHEM SupervisorTM csőfűtésvezérlő konfigurációs és felügyeleti szoftver grafikus felhasználói felületet nyújt a RAYCHEM vezérlési termékekhez. A szoftver támogatja az NGC vezérlőket fejlett felhasználói felület terminálokkal, RAYCHEM T2000 AC 2000+ riasztási/kommunikációs interfész kártyákkal, RAYCHEM 910/915/920 csőfűtésvezérlőkkel, 780 sorozatú/GCC-9000 csoportos kommunikációs vezérlőkkel, és más meglévő RAYCHEM vezérlőkkel, amelyek Modbus protokollt használnak.


A szoftverrel a felhasználó egy központi helyszínről elvégezheti bármely RAYCHEM vezérlő konfigurációját és felügyeletét, amelynek megfelelő kommunikációs felülete van. A szoftver olyan fejlett funkciókkal is rendelkezik, mint adatnaplózás és trendkészítés, batch és egyedi feldolgozás, rendszeres események, riasztás felügyelet riasztás hitelesítés és megoldás funkcióval.

A RAYCHEM Supervisor támogatja a teljes több felhasználó / több szerver hálózati üzemmódot. Az eszközök a RAYCHEM Supervisor rendszerrel egyszerű beprogramozott soros kommunikáció révén kommunikálnak vagy kiaknázzák a meglevő hálózati infrastruktúrát, pl.: Ethernet LAN (helyi hálózat) és internetes WAN (nagy kiterjedésű hálózat). Az elektromos csőfűtési (EHT) rendszerek információi hozzáférhetőek és kezelhetőek szinte bárhonnan a világon a legújabb hálózatba kapcsolási technológiák alkalmazásával. Ez a rugalmasság csökkentheti a létesítményen belüli vezérlők kommunikációs funkcióinak a telepítési költségét. 


Architektúra

Sokféle RAYCHEM Supervisor rendszer architektúra lehetséges, ezek általában három típusba sorolhatók, amelyek viszont vagy MSDE vagy SQL adatbázist használnak.
  • Egyetlen mester szerver, nincs szolga szerver, egyetlen felhasználó (kliens)
  • Egyetlen mester szerver, nincs szolga szerver, több felhasználó (kliens)
  • Egyetlen mester szerver, egy vagy több szolga szerver, több felhasználó (kliens)
RAYCHEM Adatlap (PDF)
RAYCHEM Enterprise Adatlap (PDF)

 
Connection and Protection