nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Alkalmazások megtekintése:

Vegyi anyagok szivárgásának érzékelése

TTC Application Overview

A TraceTek rendszerek érzékelik és behatárolják a bányászatban, a hulladéklerakók lúgos feltárásában és az ásványi anyag feldolgozó alkalmazásokban használt erős ásványi savakat, mint például a kénsavat vagy a salétromsavat, valamint a ftalát üzemekben használt ecetsavat.

Tűzálló besorolású és speciális kábelezés

TTC Application Overview

A Pyrotenax MI tűz esetén funkciótartó kábel rendszerek ideális megoldást jelentenek minden kis- és közepes feszültségű alkalmazás során a kábelezés szigorú követelményeinek teljesítésére. A kábelek minden létező tűzállósági szabvány előírásait túlteljesítik.

Kereskedelmi és háztartási létesítményekhez

Padlófűtés

TTC Application Overview

A Raychem elektromos padló alatti fűtés rendszerek a padló felületéhez közel vannak telepítve, ami a helyiség gyors felmelegedését biztosítja. Növelik a lakás komfortját, miközben fűtési költséget takarítanak meg – mind felújítás, mind új építési projekt esetében.

Kereskedelmi és háztartási létesítményekhez

Fagypúp megelőzés

TTC Application Overview

A fagypúp megelőzési rendszerek célja a kriogén tartályok alatti talajban a jégképződés hatékony megelőzése, amely a tartály falának nem kívánatos deformációjához és ezáltal megrepedéséhez vezethet.

Pentair Thermal Controls a kriogén tartályok, valamint cseppfolyós földgáz, ammónia vagy más alacsony hőmérsékletű folyadék tartalmú tárolóedények alatti fagypúp megelőzésével kapcsolatos teljes körű tervezést biztosít. A tartályokban fagypúp keletkezhet, ha nem biztosítanak kiegészítő fűtést a tartály alatt.

A Pentair Thermal Controls számos megoldást nyújt fagypúp elleni védelemre nagy átmérőjű tartályok esetében..

Ipari létesítmények

Csövek fagyvédelme

TTC Application Overview

Negatív hőmérsékletnek kitett csövek megrepedhetnek, ami jelentős kárt és kiesést okoz. A Raychem fagyvédelmi rendszer megelőzi a vízvezetékek, tűzcsapok és sprinkler rendszerek műanyag és fém csöveinek a befagyását.

Melegvíz hőmérséklet fenntartás

TTC Application Overview

A mai melegvíz rendszerekre vonatkozó követelmények mind a felhasználók komfortjára, mind az üzemeltetési és energia megtakarításra hangsúlyt helyeznek. Ezt figyelembe véve a Raychem kifejlesztett egy melegvíz hőmérséklet fenntartási rendszert, amely a megfelelő vízhőmérsékletet tartja mindenhol az épületben, függetlenül az épület összetett jellegétől. Az intelligens rendszer alacsony beruházási költséget, valamint gazdaságos és hatékony üzemeltetést biztosít.

Kereskedelmi és háztartási létesítményekhez

Vízszivárgás érzékelés

TTC Application Overview

Szivárgás az irodában, szállodában, múzeumban, számítógép teremben, adatközpontban vagy más kereskedelmi épületben kárt okozhat az eszközökben, adatokban vagy az ügyfél hírnevének. A kritikus infrastruktúrák és berendezések jellemzően ma már vagy 24/7 folyamatos rendelkezésre állást vagy teljes hibamentességet kívánnak meg.

Kereskedelmi és háztartási létesítményekhezIpari létesítmények

Távvezetékek fűtése (szállítóvezetékek)

TTC Application Overview

A Pentair Thermal Controls távvezeték fűtőrendszerei gazdaságos megoldást nyújtanak a fagyvédelemre és a hőmérséklet fenntartásra tipikusan 250 m vagy nagyobb rendszer hosszúságú szállító távvezetékekben.

A távvezetékek általában folyadékokat szállítanak a feldolgozó üzemek vagy tárolók vagy szállító eszközök között. Tartály telepek, tengeri szállítóhajók rakpartjai és petrokémiai létesítmények csővezetékei esetében is alkalmazható távvezeték csőfűtő alkalmazás. A távvezeték csőfűtő rendszerek tervezése és telepítése összetett folyamat lehet, és jelentős beruházást igényelhet az üzem részéről.

A Pentair Thermal Controls ipari alkalmazásban bevált technológiák széles körét nyújtja ezekhez az alkalmazásokhoz a hossz és a hőmérséklet-tartomány függvényében.

Ipari létesítmények

Csőfagyás védelem

TTC Application Overview

A Pentair Thermal Controls teljes fűtőrendszereket kínál csőfagyás védelem céljára számos iparág eltérő követelményeinek a teljesítése érdekében: olaj- és gázipar, közszolgáltatások, petrokémiai ipar, speciális vegyi anyagok, papírpép és papíripar, valamint gyógyszeripar.

A víz és a jelentős mennyiségű vizet tartalmazó folyadékok fagyáskor tágulnak. Ez a tágulás csőrepedést okozhat, ami vagyoni kárhoz vagy termelés kieséshez vagy a személyzet biztonságának a veszélyeztetéséhez vezethet.

Különböző technológiákat alkalmazó különböző csőfagyás védelmi rendszereket ajánlunk, amelyek alkalmasak veszélyes és nem veszélyes területeken történő felhasználásra.

Kereskedelmi és háztartási létesítményekhezIpari létesítmények

Folyamat hőmérséklet fenntartás

TTC Application Overview

A csőfűtés biztosítása kritikus az olyan csövek hőmérsékletének a fenntartási folyamata szempontjából, amelyekben várhatóan hosszabb ideig stagnál a folyadék.

A Pentair Thermal Controls ipari csőfűtési rendszerei megbízhatóan fenntartják a folyamatok hőmérsékletét az alkalmazások széles körében.
A rendszereink különböző technológiákat használnak, és alkalmasak veszélyes és nem veszélyes területeken történő felhasználásra.

Ipari létesítmények

Felszíni hóolvasztás - Rámpák és feljárók

TTC Application Overview

Hó és jég csúszásveszélyes felületeket hozhat létre, ami sérülésveszélyes személyek és járművek számára. Gépjármű parkolók felhajtóitól és rakodóterületektől kezdve köztéri járdákig és vészkijárati útvonalakig a rendszereink mindenhol biztosítják a jég és hó leolvasztását és a biztonságos közlekedési felületet.

Tető és ereszcsatorna jégtelenítés

TTC Application Overview

Olvadó és visszafagyó jég kárt okozhat tetőkben és ereszcsatornákban. Nehéz jégcsapok leeshetnek és sérülést okozhatnak. A Raychem rendszer megolvasztja a havat és a jeget az ereszcsatornákban a képződésük előtt. Folyamatos lefolyást biztosít a megolvadt jég és hó számára az ereszcsatornán és a lefolyó csövön keresztül.

Connection and Protection