nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Szivárgás érzékelés

Water-Leak-Detection-Commercial.jpg

A beltéri vízvezetékek feltalálása óta a háztulajdonosok mindig aggódtak a vízkárok miatt. Nem sok minden változott az elmúlt 200 évben, kivéve a vízszivárgás költségeit, ami több ezerszerese lehet az előző generációk által tapasztalt nedves pincék költségének…

Szivárgás egy irodában, szállodában, múzeumban, számítógépteremben, adatközpontban vagy más kereskedelmi épületben károsíthatja az eszközöket, adatokat vagy az ügyfél jó hírnevét.

A kritikus infrastruktúra és berendezések tipikusan folyamatos rendelkezésre állást és tökéletes hibamentességet kívánnak meg.

Vízszivárgás-érzékelő rendszer

A nVent Thermal Management a nVent TRACETEK vízszivárgás-érzékelő rendszert kínálja – egy sokoldalú moduláris rendszer sok cserélhető részelemmel, amelyeket igény szerint az egyes alkalmazásokhoz lehet konfigurálni. A TRACETEK riasztási modulok és moduláris elemek széles választéka lehetővé teszi a felügyeleti módszer és az elrendezés alkalmazáshoz történő igazítását.

A TRACETEK vízszivárgás érzékelő rendszernek három alapegysége van:

  • Érzékelő kábelek és szondák – ezek a kábelek és szondák közvetlenül érzékelik és pontosan behatárolják a szivárgás forrását, pl. álpadló alatt használatos kábelek, magasan levő csővezetékek csöpögőtálcái, lapos szondák aknákban vagy nedves területen történő használatra és szűk területen alkalmazható kis méretű szondák.
  • Csatlakozó és/vagy átkötő kábelek – ezek a kábelek összekötik a modult az érzékelő kábellel/elemmel
  • Kivezetés – az áramkörben az érzékelő minden ágán levő kivezetés
  • Tartozékok – az érzékelő megfelelő helyen történő rögzítésére használt elemek, mint pl. leszorító kapocs
  • Érzékelő interfész modul – ezek a modulok biztosítják a kábel vagy szonda működéséhez szükséges gerjesztőfeszültséget. A SIM ezután felügyeli az áram vagy feszültség szinteket annak meghatározására, hogy mikor és hol történt a szivárgás. A mérések digitalizálás után visszakerülnek a vezérlő és riasztási panelhez felhasználói kijelzésre vagy magasabb szintű rendszerekhez illesztésre. Ezek a modulok lehetnek nem helymeghatározó riasztási modulok kisebb terület lefedésére vagy riasztási és helymeghatározó modulok, amelyek egy vagy több nagy területet tudnak felügyelni.

Kapcsolódó termékek

Connection and Protection