nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Folyamathőmérséklet fenntartása

Egy jól megválasztott ipari folyamat hőmérséklet fenntartó rendszer fenn tudja tartani a csővezetékben levő folyadék hőmérsékletét a kívánt szinten, széles hőmérséklet tartományban, a konkrét folyamat vagy alkalmazás igényeitől függően.

Folyamat hőmérséklet fenntartás – Teljes körű hő menedzsment rendszer megközelítés

A nVent Thermal Management a folyamat hőmérséklet fenntartást teljes körű hő menedzsment rendszerként biztosítja, amely magában foglalja a megfelelő csőfűtő technológia és a fejlett vezérlő rendszer technológiák kiválasztását a kulcsrakész szolgáltatások mellett.Process-Temperature-Industrial.jpg

Csőfűtő rendszer
  • Elektromos csőfűtő kábel – olyan csőfűtő kábelek, amelyek fenntartják a nem folyó folyadékok hőmérsékletét azáltal, hogy pótolják a csövek, edények és kacsolódó berendezések hőszigetelésen keresztüli hőveszteségét.
  • Fejlett vezérlőrendszerek – olyan eszközök, mint termosztát, vezérlő és elektromos panel, amelyek felügyelik és/vagy vezérlik a csőfűtő kábelt a csőfűtéssel ellátott csőben levő folyadék hőmérséklete fenntartásának elősegítése érdekében.
  • Alkatrészek és tartozékok – elektromos csatlakozások létesítéséhez és megfelelő szereléséhez szükséges tételek, mint például végkivezetések, üvegszalag és figyelmeztető címkék.
Szolgáltatások

A nVent Thermal Management egyedi alkatrészeket tud szállítani, a teljes rendszer mérnöki tervezési, telepítési és karbantartási szolgáltatásait tudja nyújtani.

A fejlett termékeink a helyszíni szolgáltatásainkkal együtt olyan integrált hőmérséklet fenntartási megoldást biztosítanak, amely a stratégiai tervezés és végrehajtás révén optimális hő menedzsment rendszert (HMS) nyújt.
A csőfűtő rendszer tervezés és telepítés minden vonatkozásának a kezelése és végrehajtása révén egykapus kapcsolati pontot biztosítunk az Önök projekt teamje számára.


Kapcsolódó termékek

Connection and Protection