Folyamathőmérséklet fenntartása

Egy jól megválasztott ipari folyamat hőmérséklet fenntartó rendszer fenn tudja tartani a csővezetékben levő folyadék hőmérsékletét a kívánt szinten, széles hőmérséklet tartományban, a konkrét folyamat vagy alkalmazás igényeitől függően.

Folyamat hőmérséklet fenntartás – Teljes körű hő menedzsment rendszer megközelítés

A nVent Thermal Management a folyamat hőmérséklet fenntartást teljes körű hő menedzsment rendszerként biztosítja, amely magában foglalja a megfelelő csőfűtő technológia és a fejlett vezérlő rendszer technológiák kiválasztását a kulcsrakész szolgáltatások mellett.Process-Temperature-Industrial.jpg

Csőfűtő rendszer
  • Elektromos csőfűtő kábel – olyan csőfűtő kábelek, amelyek fenntartják a nem folyó folyadékok hőmérsékletét azáltal, hogy pótolják a csövek, edények és kacsolódó berendezések hőszigetelésen keresztüli hőveszteségét.
  • Fejlett vezérlőrendszerek – olyan eszközök, mint termosztát, vezérlő és elektromos panel, amelyek felügyelik és/vagy vezérlik a csőfűtő kábelt a csőfűtéssel ellátott csőben levő folyadék hőmérséklete fenntartásának elősegítése érdekében.
  • Alkatrészek és tartozékok – elektromos csatlakozások létesítéséhez és megfelelő szereléséhez szükséges tételek, mint például végkivezetések, üvegszalag és figyelmeztető címkék.
Szolgáltatások

A nVent Thermal Management egyedi alkatrészeket tud szállítani, a teljes rendszer mérnöki tervezési, telepítési és karbantartási szolgáltatásait tudja nyújtani.

A fejlett termékeink a helyszíni szolgáltatásainkkal együtt olyan integrált hőmérséklet fenntartási megoldást biztosítanak, amely a stratégiai tervezés és végrehajtás révén optimális hő menedzsment rendszert (HMS) nyújt.
A csőfűtő rendszer tervezés és telepítés minden vonatkozásának a kezelése és végrehajtása révén egykapus kapcsolati pontot biztosítunk az Önök projekt teamje számára.


Kapcsolódó termékek

Connection and Protection