Cső fagyvédelme

A nVent Thermal Management teljes fűtőrendszereket ajánl fagyvédelem céljára a különböző iparágak eltérő igényeinek a kielégítése céljából: olaj- és gázipar, közszolgáltatók, petrolkémiai ipar, különleges vegyi anyagok, papírpép és papír, valamint gyógyszeripar.Pipe-Freeze-Protection-Industrial.jpg

A víz és a jelentős mennyiségű vizet tartalmazó folyadékok fagyáskor tágulnak. Ez a tágulás csőrepedést okozhat, ami vagyoni kárhoz vagy termelés kieséshez vagy a személyzet biztonságának a veszélyeztetéséhez vezethet.

  • Egy kritikus folyamathoz vezető befagyott vízvezetékcső, mint egy befagyott vezeték egy szennyvíz kezelő üzemben vagy egy hűtőtoronyban, leállíthatja a működést, ami több millió dolláros veszteséget eredményez.
  • Egy biztonsági permethez vezető befagyott vezeték veszélyeztetheti a személyzet biztonságát veszélyes vegyi anyagok kiszabadulása esetében.

Különböző technológiákat alkalmazó különböző csőfagyás védelmi rendszereket ajánlunk, amelyek alkalmasak veszélyes és nem veszélyes területeken történő alkalmazásra.

Csőfagyás védelem – Könnyen használható termékek vagy teljes körű hő menedzsment rendszer megközelítés

A nVent Thermal Management a csőfagyás védelmet teljes körű hő menedzsment rendszerként biztosítja, amely magában foglalja a megfelelő csőfűtő kábel technológiák és a fejlett vezérlő rendszer technológiák kiválasztását a kulcsrakész szolgáltatások mellett.

Csőfűtő rendszer
  • Elektromos csőfűtő kábelek – csőfűtő kábelek, amelyek fenntartják a nem folyó folyadékok hőmérsékletét azáltal, hogy pótolják a csövek, edények és kapcsolódó berendezések hőszigetelésen keresztüli hőveszteségét.
  • Fejlett vezérlőrendszerek – a csőfűtéssel ellátott csőben áramló folyadék hőmérséklete fenntartásának elősegítése.
  • Alkatrészek és tartozékok – elektromos csatlakozások létesítéséhez és megfelelő szereléséhez szükséges tételek, mint például végkivezetések, üvegszalag és figyelmeztető címkék.
Szolgáltatások
 

Kapcsolódó termékek

Connection and Protection