nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Cső fagyvédelme

A nVent Thermal Management teljes fűtőrendszereket ajánl fagyvédelem céljára a különböző iparágak eltérő igényeinek a kielégítése céljából: olaj- és gázipar, közszolgáltatók, petrolkémiai ipar, különleges vegyi anyagok, papírpép és papír, valamint gyógyszeripar.Pipe-Freeze-Protection-Industrial.jpg

A víz és a jelentős mennyiségű vizet tartalmazó folyadékok fagyáskor tágulnak. Ez a tágulás csőrepedést okozhat, ami vagyoni kárhoz vagy termelés kieséshez vagy a személyzet biztonságának a veszélyeztetéséhez vezethet.

  • Egy kritikus folyamathoz vezető befagyott vízvezetékcső, mint egy befagyott vezeték egy szennyvíz kezelő üzemben vagy egy hűtőtoronyban, leállíthatja a működést, ami több millió dolláros veszteséget eredményez.
  • Egy biztonsági permethez vezető befagyott vezeték veszélyeztetheti a személyzet biztonságát veszélyes vegyi anyagok kiszabadulása esetében.

Különböző technológiákat alkalmazó különböző csőfagyás védelmi rendszereket ajánlunk, amelyek alkalmasak veszélyes és nem veszélyes területeken történő alkalmazásra.

Csőfagyás védelem – Könnyen használható termékek vagy teljes körű hő menedzsment rendszer megközelítés

A nVent Thermal Management a csőfagyás védelmet teljes körű hő menedzsment rendszerként biztosítja, amely magában foglalja a megfelelő csőfűtő kábel technológiák és a fejlett vezérlő rendszer technológiák kiválasztását a kulcsrakész szolgáltatások mellett.

Csőfűtő rendszer
  • Elektromos csőfűtő kábelek – csőfűtő kábelek, amelyek fenntartják a nem folyó folyadékok hőmérsékletét azáltal, hogy pótolják a csövek, edények és kapcsolódó berendezések hőszigetelésen keresztüli hőveszteségét.
  • Fejlett vezérlőrendszerek – a csőfűtéssel ellátott csőben áramló folyadék hőmérséklete fenntartásának elősegítése.
  • Alkatrészek és tartozékok – elektromos csatlakozások létesítéséhez és megfelelő szereléséhez szükséges tételek, mint például végkivezetések, üvegszalag és figyelmeztető címkék.
Szolgáltatások
 

Kapcsolódó termékek

Connection and Protection