Total Care Warranty

20-Year-Warranty.giflogo_12warranty_90.gif

Akár 20 év gond nélkül egy újfajta garancia elvvel

Minőségi termékek – amelyeket szakszerelő telepített és ellenőrzött – biztosítják a meleg padló komfortját a háztulajdonos számára teljes körű garanciával. A nVent RAYCHEM padlófűtési rendszer telepítésekor a villanyszerelő 12 éves teljes körű garanciát (Total Care Warranty) tud ajánlani ügyfelének. Ehhez járul a kiváló márkanév által biztosított teljes körű támogatás. Tanúsított Szakszerelők a teljes körű garanciát 20 évre meghosszabbíthatják.


Teljes körű gondoskodás = megtesszük, ami a meleg padló biztosításához kell.

Abban a valószínűtlen esetben, ha a termékünk meghibásodik és nem tudjuk megjavítani, nem csak új terméket biztosítunk és a telepítés költségét fizetjük, hanem a padlóburkolat javításáról vagy egyenértékű cseréjéről is gondoskodunk.


A minőségi háttér

A termékeink minősége kiváló. Számos ipari, kereskedelmi és lakóépületben történt telepítéssel bizonyítottuk ezt. E minőség háttere: a megfelelő anyagok gondos kiválasztása, a folyamat állandó javítása és az átfogó minőségellenőrzés. A legnagyobb gyártó és terjesztő üzemeink ISO 9001 szerinti tanúsítást szereznek minden évben.


Az elv dióhéjban

A teljes körű információhoz töltse le a következőket: Garanciajegy és Regisztrációs adatlap

A teljes körű garancia minden európai és FÁK államban érvényes és valamennyi hibás RAYCHEM padlófűtési rendszerre vonatkozik.

Csak akkor érvényes, ha

  1. a termékeket szakképzett villanyszerelő a vonatkozó szabályok és szabályzatok szerint, valamint az általunk biztosított szerelési útmutatónak megfelelően szerelte fel;
  2. a villanyszerelő kitöltötte és aláírta a garancia regisztrációs lapot.
  3. az ingatlan tulajdonosa megőrzi a regisztrációs lapot a felszerelés fényképeivel és/vagy vázlataival együtt.
  4. A 20 éves garancia akkor érvényes, ha Tanúsított Szakember végezte a szerelést és megtörtént annak online regisztrációja

Minden problémára tudjuk a választ. Mi...

  1. megjavítjuk vagy kicseréljük a termékeket – ingyen.
  2. Helyreállítjuk a padlót egyenértékű színvonalon – ingyen.
  3. Termosztátok esetében a garancia új termék 12 éven keresztül történő biztosítására korlátozott.


Connection and Protection