nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

A Pentair Thermal Managementből nVent lesz
- Új lehetőség az innováció beindításához

A megbízható RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX és márkák most már az nVent Thermal Management részei.

Az új vállalat webhelye fejlesztés alatt van, és 2019 januárjában fog elindulni. Addig is örömmel szolgáljuk ki információ iránti igényeiket jelenlegi webhelyünkről.

Az nVentre vonatkozó további információkért:
Sajtóközlemény letöltése
Az nVent.com felkeresése
(jelenleg csak angol nyelven)

Tűzálló és speciális huzalozás

Intelligens Pyro MI megoldások

A Pyro MI nagyteljesítményű kábel rendszer integritást biztosít kritikus alkalmazások esetében épületek tűzbiztonsága érdekébenFire-Rated-Commercial.jpg

Miért választják az épület tervezők és tűzbiztonsági szakemberek a Pyro tűzálló besorolású kábeleket?

- Valódi tűz esetén funkciótartó képességek - a kábelek nem égnek tűz esetében
- Kompakt: a Pyro ásványi anyag szigetelésű kábel teljes átmérője sokkal kisebb, mint az alternatív polimer megoldásoké, ezáltal helytakarékos
- Legmagasabb fokú elektromos árnyékolás. A kábelér vezetőt körülvevő réz köpeny révén a kábel a legmagasabb szintű elektromágneses interferencia védelemmel rendelkezik, és maximális elektromágneses kompatibilitást (EMC) biztosít, ami lehetővé teszi a kábelek telepítését minimális távolságra más kábelektől.

Szabványos tűzálló kábel megoldások

A nVent PYROTENAX MI kábelek az életmentés és tűzoltás szempontjából kritikus rendszerek és a tűzjelző rendszerek jelenleg előírt kábel jóváhagyásával kapcsolatos valamennyi teljesítmény követelményt teljesítik. A Pyro MI a legbiztonságosabb megoldás minden alkalmazás típushoz, teljes nyugalmat biztosít.


Kapcsolódó termékek

Connection and Protection