Magunkról

nVent

A nVent Thermal Management küldetésének központi kérdése az ügyfeleink igényeinek kielégítése. Több mint 50 éve tudjuk, hogy az innováció és az ügyfelek elégedettsége a sikereink kulcsa.

Ezért helyezünk nagy hangsúlyt az ügyfeleink megismerésére és a piaci igények elővételezésére. Több mint 300 szabadalom van a nevünkre bejegyezve, ennek alapján mondható, hogy elkötelezettek vagyunk eziránt. Tudjuk, hogy a kutatás és fejlesztés területén történő beruházás révén elősegíthetjük, hogy az ügyfeleink egy lépéssel előbbre járhassanak és a saját iparágukban a csúcson lehessenek.

Az optimalizált hő menedzsment rendszerek teljes körű tervezését és integrálását biztosító vállalatként a nVent Thermal Management egyedülálló piaci szereplő. Közvetlenül együttműködünk az ügyfeleinkkel a kihívásaik és igényeik megértése céljából annak érdekében, hogy a sikert garantáló csőfűtési rendszereket tudjuk megtervezni és kiépíteni. Az olyan iparági vezető termék márkák, mint a nVent RAYCHEM es nVent PYROTENAX egyesítése a nVent TRACER szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb minőségű elektromos csőfűtési rendszerek nyújtását biztosítja.

Padlófűtés, tűzálló és nagy teljesítményű vezetékezés, szivárgásérzékelés, érzékelő rendszerek, hóolvasztás és jégtelenítés ipari, kereskedelmi és lakossági alkalmazásai területén is kiváló minőségű termékeket és szolgáltatási megoldásokat nyújtunk.

A nVent Thermal Management azonban nem csak termékeket és szolgáltatásokat jelent. Az alkalmazottaink a legelkötelezettebbek a világon, és a mi elkötelezettségünk nem csak az ügyfélszolgálatot jelenti. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy többet jelentsünk nem csak az ügyfeleink számára és az iparágunkban, hanem az egész világon. Amikor nagyobb energiahatékonyságú termékek és megoldások tervezésén dolgozunk, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat, vagy jótékonysági eseményeken történő részvétellel visszaadunk a közösségnek, akkor a nVent Thermal Management pozitív különbséget igyekszik elérni.

Fő márkanevek: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER , and TRACETEK

Connection and Protection