Álláslehetőségek

A nVent Thermal Management, amely a nVent része, az elektromos csőfűtési rendszerek, padlófűtések, tűzálló és speciális vezetékezés és érzékelési megoldások biztosításának vezetője olyan központi iparágakban, mint az energia-, áramtermelési, víz-, vegyi és gyógyszer-, élelmiszer- és italgyártási és építőipar. A nVent Thermal Management hosszú múltra tekint vissza, markánsan jelen van az egész világon, és alkalmazottjainak száma meghaladja a 3 000 főt több mint 50 országban.

Szenvedélyünk a dolgozóink, az üzleti növekedés és a működési kiválóság biztosítása, miközben pozitív hatást gyakorlunk az egész világra. Ha Ön is ugyanilyen szenvedélyesen végzi a munkáját, akkor arra biztatjuk, hogy fedezze fel a nVent által nyújtott lehetőségek világát.

A sokféleség ereje

A nVent célja a sokféleség és befogadás erős alapján nyugvó növekedés és üzletmenet.

Hiszünk a sokféleséget és befogadást biztosító környezetben, amely támogatja valamennyi alkalmazottat a képességeik kibontakoztatásában, biztosítja az egyéniségük elismerését és értékelését és megbecsülését annak érdekében, hogy egyénileg és közösen a legjobb munkát tudják végezni.

A sokféleség egyszerűen kifejezve azt jelenti, hogy különbségek vannak nem csak a kor, nem és bőrszín tekintetében, hanem a gondolkodás, stílus, kultúra, vallás, háttér stb. esetében is; a munkaerőn belüli különbségek elősegíthetik a kreativitást, innovációt, új ötleteket és újszerű gondolkodást.

A különbözőség azonban önmagában nem garantál semmit. A különbség abban rejlik, ahogyan mi kezeljük a különbözőséget. Ennek érdekében a befogadás kultúráját kell létrehoznunk, amely elősegíti, hogy a munkaerő az ügyfeleink különbözőségére tudjon reagálni, lehetővé teszi az innovációt és a kreatív gondolkodást, és támogatja az alkalmazottainkat abban, hogy minden területen kiválóságra törekedjenek. Hiszünk abban, hogy a sokféleség révén a legjobb emberekhez juthatunk el, és a befogadás révén a legjobbat hozzuk ki az embereinkből.

Connection and Protection